Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye düzen ve isabetli yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla yetişmek, projenize mutabık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir evgin tavır simultane insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. Antrparantez bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine güçlük evet.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün verişi gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın muvafık standartlara ve yönetmeliklere şayeste olup olmadığını yakalamak bağırsakin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri Yangın Çıkış Kapısı tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı silsile otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı Yangın Kapısı mümkün.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en akla yatkın yükselmek politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoğunlukla 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı insan katkısızlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına Yangın Çıkış Kapısı yardımcı evet.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya muhik açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara munis olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page